Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


                  Ingyen böngészős játékok

 

1.Kings Age    <<---- Katt

Elérkezett a királyok ideje! Büszkén emeled fel fejed, mikor a hűvös aranykorona a hajadhoz ér. Lassan felemelkedsz és a tömeg a nevedet kiáltja. Új királyt koronáztak! 
Éljen soká! Irányítson nagy birodalmat és hódítson meg új földeket! Harcait vívja dicsőséggel és bölcs vezérként tartsa számon a történelem! 
Rajtad múlik. Ragadd magadhoz az irányítást és hódítsd meg a Kings Age világát! 

2.Gladiatus  <<----- Katt

Csakúgy, mint a régi Rómaiak, akik viharként foglalták el Európát, a Gladiatus böngészős játék felvonulása is példátlan volt. Több, mint egymillió játékos gyűlt össze néhány hét alatt, hogy egymás ellen harcoljanak gladiátorként a poros arénában. De a versenyeket leszámítva a lenyűgoző ősi világ tele van dicsőséges, felfedezésre váró történetekkel. A kenyere és a cirkuszok mellett a gladiátorok izgalmas kalandokat és kihívásokat teljesíthet, így szerezhet erősebb fegyvereket és jobb felszerelést. A Gladiatus nem csak lélegzetelállító grafikára támaszkodik, hanem bemutatja, hogy a böngészős játékok technológiája régóta elérte a modern időket. Mint az összes többi Gameforge játék, a Gladiatus is teljesen ingyenesen játszható. A játékosoknak csak a képességeiket kell bevetniük a játékba, hogy bekerülhessenek a legjobb gladiátorok közé a dicsőség termébe. 

3.BiteFight <<----- Katt

Egy legendákkal teli lehangoló időben örökké tartó harc dúl: vámpírok és vérfarkasok harcolnak a felsőbbségért az árnyékvilágban Ha egyszer megharapnak, a BiteFight, a Gameforge egyik legsikeresebb böngészős játéka, nem tudsz többé elszakadni tőle. Legyél részese a friss vér keresésének vagy harcolj a számtalan ellenség ellen. Minden nap, többszázezer sötét teremtmény indul vadászatra éles karmokkal és fogakkal vagy csillogó fegyverekkel. De a játékosoknak nem kell magányosnak lenniük ebben: a klán rendszer és az ajánló segítségével könnyű barátokat és ismerősöket meghívni játszani; és mellettük vadászni friss emberi vérre vagy a következő célpontod lehet egy másik fajhoz tartozó árnyék teremtmény is. Mint a többi Gameforge játékkal, mindenki ingyen játszhat a BiteFight-al is. A játékosoknak csak a képességeiket kell beleadni a játékba így a képük egy napon bekerülhet a híres elődök galériájába. 

4.Warpfire  <<----- Katt

A Gameforge felébreszti az univerzumot: A Warpfire az első böngészős játék a GameForg részéről, ami élő akció elemekkel rendelkezik. A legmodernebb flash technológiával, a játékosok az űrhajóikat valós időben irányítják a fantasztikus expedíciókon keresztül a végtelen űrben. Egyedül vagy együtt a szövetség tagjaival felfedezhetnek új galaxisokat és vadászhatnak az idegen lényekre vagy ellenséges játékosokra. A sikeres űr csaták után nyersanyagok, új űrhajók és halálos technológiák várnak felfedezésre és összegyűjtésre. A Warpfire teljesen ingyenes, ahogyan az összes többi Gameforge játék is. Az űr harcok a tekintet elragadó grafikákkal és a különleges hang-effektekkel egy nagyon különleges többjátékos környezetet biztosítanak a játékosok számára. De vigyázz: Minél beljebb merészkedsz az űrben, annál erősebb ellenfelekkel találkozhatsz! 5.Ikariam  <<----- Katt

Az Ikariam története egy napos szigeten kezdődik a Görög tengeren: Szorgalmas munkások, katonák és kutatók építik fel a saját kis birodalmukat a fehér partok és a sziklás hegyek között. A legújabb GameForge böngészős játék többezer játékosa először a szigeten található nyersanyagok kinyerésével kezdik a játékot, majd kereskednek a nyersanyagokkal és a katonáik segítségével dicső emberré fejlődnek. Minden harcosokból álló klán, habár rettenthetetlen, mégis kudarcra van ítélve szövetségek és üzleti egyezmények létrehozása nélkül, valamint más játékosok segítése valamint a barátok támogatása nélkül. Az Ikariam nem csak a bármelyik modern számítógépes játékkal vetekedő grafikájával ragyog, hanem a kereskedelem, háború és diplomácia elragadó keverékével is. 

6.DarkPirates   <<----- Katt

Ez a hajnala a kalózok távoli jövőjének. Fosztogatók csapata vagy merész magányos harcosok járják a szektorokat bőséges zsákmány után kutatva. A DarkPirates a Gameforge-tól valóban lenyűgöző: sokszázezer játékossl együtt kell felfedezned a csodálatos világokat; a csempészek előörsétől a civilizáció szélétől a lehangoló elhagyatott külső szektorokig. Lélegzetelállító grafikák és csúcsmodern böngészős játék technológia kíséri a játékosokat a hajózásaik során. Természetesen ez játék is ingyenes, csakúgy, mint az összes többi Gameforge játék. Csak a képességeidre van szükséged a pénz vadászathoz vagy az űrcsatákhoz. A DarkPirates folyamatosan fejlesztve van, ahogyan majdnem minden Gameforge játék is. 

7.Battleknight  <<----- Katt
Ki ne szeretne egy lovag páncéljába bújva lova hátán átlovagolni réteken és erdőkön keresztül, hogy találkozzon egy szépséges lánnyal? A Battleknightban többszázezer játékos világszerte játszik a lovagok és kastélyok, gazfickók és kardforgatók legendás világban. Ez egy egyedi kaland, ahol számtalan csatában és kardpárbajban szerezhetsz tapasztalatot. Nemes lovagként vagy fekete, gátlástalan tolvajként terrorizálhatod a földeket: Csak a legmerészebb lovagok kerülnek majd be az örökkévalóság Panteonába. Felszerelve fegyverekkel, páncélokkal és mágikus eszközökkel, kiegészítve egy lóval, aki igazi társad lesz, mindig új kihívásokkal találkozhatsz. Szemtől szembeni párbajban vagy lóháton ülő dárdaversenyekben, egy lovagrend tagjaként vagy sikeres vezetőjeként mutathadot meg mit tudsz. Mindenki játszhat a játékkal ingyen. Egy játékosnak csak a készségeit, akaraterejét kell magával hoznia, ha valóban szeretne az erős lovagok között étkezni a kerekasztalnál és hallgatni akarja, ahogy a bárdok éneklik tettei balladáját.